Fifi iku nga shtëpia, por jo nga “Big Brother VIP”

itën e djeshme Fifi la shtëpinë e “Big Brother Vip”, duke iu komunikuar banorëve se kishte nevojë të merrej me veten. Ndonëse me përplasje të shumta brenda shtëpisë, të gjithë e përjetuan shumë largimin e saj.

Megjithatë Fifi u largua nga shtëpia, por jo nga “Big Brother”. Me një video në “Instastory”, Arbana ka treguar se pas pak do të jetë në studio me Fifin, e cila do të flasë për herë të parë pas kësaj daljeje.

Fifi është shfaqur duke u bërë gati pak para spektaklit, ndërsa kuptohet se vëmendja dhe kureshtja lidhur me vendimin që ajo mori sonte është maksimale.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.