Ermonela Jaho në 100 regjistrimet më të mira të vitit/ Yuri Kim: Ti je një thesar!

“Sunday Time” ka renditur albumin recital “Madam butterfly” të sopranos Ermonela Jaho në 100 regjistrimet më të mira të vitit. Lajmin e ka bërë sopranoja e cila e ka shpërndarë njoftimin në rrjetet sociale, ku nuk kanë munguar urimet nga miqtë dhe adhuruesit e saj.

Mes tyre ka qenë ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim e cila ka shpërndarë postimin e sopranos ku shkruan”Ti je një thesar”.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.