Ermal Fejzullahu e thotë troç: Kjo është femra më e bukur shqiptare

Këngëtari Ermal Fejzullahu, si rrallëherë ka zhvilluar një mini-intervistë me ndjekësit në rrjetet sociale, ku ka rrëfyer detaje nga jeta personale dhe profesionale.

Teksa ndjekësit ishin kureshtarë të dinin se kush është, sipas Ermal Fejzullahut, femra më e bukur shqiptare, ai përmendi emrin nënës së tij: ‘Nera Fejzullahu!’

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.