Enca tha “PO”, me unazë siç duhet por…

Enca tha ‘Po’ dhe se kujt ia tha, gjejeni pak. Vetes! Po, po vetes deri sa te vijë i duhuri.

“Thashë Po, që ta dua veten çdo ditë e më shumë. Dashuri për veten derisa një ditë një mashkull të më dojë më shumë”, ka shkruar këngëtarja në fotot e fundit, ku ka zbuluar dhe gurin që shkëlqen tek unaza e saj.

Nëse ky Shën Valentin ju ka gjetur vetëm, Enca sapo jua dha një ide si t’ia bëni. Një dhuratë vetes, më shumë dashuri derisa i duhuri të ketë trokitur tek dera. S’është ide e keqe.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.