Elvana Gjata poston videon me biçikletë te Parku i Liqenit

Këngëtarja e famshme shqiptare Elvana Gjata ka marrë biçikletën dhe po shijon freskinë që të jep Parku i Liqenit të Tiranës në këto ditë të nxehta.

“E dua qytetin tim, Tiranën!”, shkruan ajo teksa poston videon në korsinë e biçikletave përreth Liqenit.

Në kryeqytet janë shtuar ndjeshëm korsitë e biçikletave për të nxitur sa më shumë pedalimin e qytetarëve.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.