Fotografi francez kap siluetën e Poseidonit mes dallgëve gjigante

Fotografi Mathieu Rivrin, i cili jeton në Lesconil në rajonin e Brittany të Francës, ka kapur një imazh interesant midis valëve gjigante.

Ndërsa bënte një foto në plazh, fotografi, i cili po përpiqej të kapte momentin e krijuar nga një valë gjigande, por hasi në siluetën e Poseidonit, emri i rëndësishëm i mitologjisë greke.

Mathieu Rivrin, i cili u habit nga silueta e Poseidonit, i cili simbolizon detin midis perëndive olimpike dhe konsiderohet sundimtari absolut i deteve, publikoi foton në rrjetet sociale.

Fotoja ka marrë me mijëra pëlqime dhe komente në një kohë të shkurtër.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.