Dj Sardi sapo na prezantoi me vajzën e zemrës (foto)

Nëpërmjet kësaj interviste na hoqi dyshimet duke na treguar se në të vërtetë ai nuk ka bërë ende celebrim, por dhe kur kjo të ndodhë, dasma do të bëhet në fshehtësi, vetëm me rrethin më të ngushtë të tij.

Kur u pyet se përse zgjodhi vajzën me sy jeshilë, e cila nuk është e famshme për publikun shqiptar, ai u përgjigj: “Ishte e duhura”.

Sardi tregoi për herë të parë emrin e partneres, që është Jonisa. Gjithashtu, kujtojmë se verën e kaluar ai ka folur pak për këtë lidhje, ku ka thënë se kanë 12 vite që e pëlqejnë njëri-tjetrin, por pa e zbuluar plotësisht identitetin e vajzës.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.