Dembacaj: Një nënë e lumtur rrit fëmijë të lumtur

Sakrifica e bërë nga Entoleta, e cila ka familjen në Gjermani dhe ka ardhur për të konkurruar në “Style Star”, ka frymëzuar Rudina Dembacajn.

Aktorja, e cila ishte e ftuar speciale në puntatën e 10-të, dha një mesazh të fortë.

Rudina: Ke dy fëmijë Entoleta?

Entoleta: Po…

Rudina: Të përgëzoj jashtëzakonisht shumë. Një nënë e lumtur rrit fëmijë të lumtur. Nëse do hiqje dorë nga ëndrrat e tua jam e sigurt që nuk do u jepje fëmijëve të tu një mesazh. Nëse do të kishte 1 mijë pikë do të jepja 1 mijë pikë.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.