Amber Heard pjesë e listes së zezë në Hollywood?

Pas gjyqit mediatik të Amber Heard me Johnny Depp , disa komente u shfaqën në mediat sociale për aktoren në lidhje me një listë të zezë të supozuar të disa producentëve në Hollywood.

Thashethemet thonë se Heard nuk do të marrë pjesë në projekte të ndryshme filmike. Ish-agjenti i Amber Heard, Jeffrey Nightbyrd , siguroi se aktorja do të fillojë të prodhojë filma sepse askush në industri nuk do ta nënshkruajë atë.

“Askush nuk do të punojë me të, kështu që ajo duhet të prodhojë një film të sajën,” tha ish-agjenti i saj, Jeffrey Nightbyrd.

“Unë do të vë bast se një ditë Amber do të prodhojë dhe drejtojë një film me një koncept origjinal.” Jeffrey Nightbyrd filloi të punonte me A mber Heard kur aktorja ishte 17-vjeçare.

Nightbyrd dhe Heard ndërprenë lidhjen e tyre profesionale përpara se ajo të merrte pjesë në Aquaman, në 2018.

Nightbyrd shtoi se Amber Heard do të zhvillojë një pozicion të ri që do të sfidojë të menduarit konvencional, duke krahasuar të ardhmen me projektet e Johnny Depp.

“Johnny Depp ka punuar në projekte domethënëse për një vit e gjysmë të fundit,” tha Nightbyrd.

” Amber u kap duke menduar se paratë ishin qëllimi. Ajo duhet të mësojë nga ata njerëz. Në këtë epokë, kur rolet e shumicës së grave janë ose aventura aksioni ose si libra komik , Amber do t’i befasojë të gjithë duke dalë jashtë sistemit dhe duke përqafuar një rol që sfidon të menduarit konvencional.”

Amber Heard humbi një proces gjyqësor për shpifje ndaj yllit të Pirates of the Caribbean. Juristët përcaktuan se Amber Heard kishte shpifur Johnny Depp në shfaqjen e saj në Washington Pots.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.