Zgjedhjet/ Gjykata Kushtetuese merr vendimin për padinë e parë

Gjykata Kushtetuese ka marrë vendimin e parë për zgjedhjet e 30 qershorit. Bëhet me dije se kushtetuesja ka rrëzuar padinë e parë ndaj zgjedhjeve.

Kushtetusja nuk shqyrton padinë e Kujtim Gjuzit, duke bërë të mundur rrëzim padie per moslegjitimim.

Partia Konservatore e Kujtim Gjuzit kundërshtoi rezultatin e zgjedhjeve lokale të 30 qershorit, ku Partia Socialiste vendosi të shkojë e vetme në zgjedhje, pasi Partia Demokratike dhe LSI i bojkotuan ato.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.