Sondazhi/ Si e gjykojnë shqiptarët menaxhimin e pandemisë

“Report Tv” dhe Instituti prestigjioz italian “Piepoli”, kanë sjellë sot në mbrëmje sondazhin e katërt për zgjedhjet politike të 25 prillit.

Sondazhi i katërt vjen në kohën kur kanë mbetur më pak se një muaj e gjysmë para zgjedhjeve.

Livio Gigliuto, zv. Presidenti i Institutit “Piepoli”, tha se në sondazhin e sotëm ka pasur një kampion më përfaqësues, ku në total janë pyetur 1000 qytetarë, të ndarë në qarqe.

Pyetja e parë drejtuar qytetarëve është se si e ka menaxhuar Kryeministri Edi Rama pandeminë e Covid-19.

49% janë pro masave të marra dhe 40% kundër.

Shqiptarët mendojnë se qeveria e tyre e ka menaxhuar mjaft pozitivisht pandeminë e Covid-19.

Në këtë sondazh, 30% e të anketuarve mendojnë se kjo pandemi është menaxhuar mjaft pozitivisht, 19% shumë pozitiv. Ka edhe nga ata që janë të pavendosur, të cilët nuk kanë dhënë një përgjigje konkrete dhe nuk kanë anuar as pozitivisht dhe as negativisht.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.