Renditja e FIFA-s/ Shqipëria mbetet në vendnumëro

FIFA ka publikuar renditjen mujore dhe, ashtu siç pritej, nuk ka lëvizje për pjesën më të madhe të klubeve, mbi të gjitha atyre evropiane, kjo e kushtëzuar nga mungesa e aktiviteteve muajin e fundit.

Me 1374 pikë, Shqipëria pozicionohet në vendin e 66-të duke mos ndryshuar asnjë vend.

Asnjë ndryshim as Kosova, me dardanët që vijojnë të qëndrojnë në vendin e 111. Nuk ka ndryshime as në dhjetë vendet e para, por ajo që bie në sy është renditja e Gjermanisë, aktualisht në vendin e 12-të, pasi ka humbur një tjetër pozicion me rritjen e përfaqësueses amerikane.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.