PD: Gati amendamenti kushtetues për Vettingun e politikanëve

PD do të propozojë amendamente kushtetuese në Parlament për ndryshime sa i përket reformës territoriale, reformës zgjedhore, si dhe do të kërkojë vetingun e politikanëve.

Këto propozime do të dorëzohen në Kuvend ditën e mërkurë. Kryedemokrati ka mbledhur grupit parlamentar prej orës 13:45.

Vijon…

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.