Meta: Parlamenti, “i shkarkuar” që më 25 prill

Kreu i shtetit Ilir Meta ka nisur konferencën me median, duke u shprehur se për të, Parlamenti aktual me 120 deputetë është i shkarkuar që më 25 prill.

“Duhet të jemi të kënaqur që po kalojmë nga epoka e para 25 prillit e Parlamentit monist në një epokë, ose po rikthehemi, të pluralizmit politik parlamentar pavarësisht se zgjedhjet ende nuk kanë përfunduar. Ka qenë një shfaqje e qartë për të hequr vëmendjen nga hetimi i krimeve zgjedhore dhe zbardhja e tyre dhe për të spostuar vëmendjen tek fajtorë që nuk ekzistojnë”, tha Meta.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.