Shkarkimi/ A do të njohë vendimin e Kushtetueses? Ja si përgjigjet Meta

Presidenti Ilir Meta tha se do të jetë në detyrën e tij deri më 24 korrik të vitit të ardhshëm, kur u pyet nëse do ta njohë vendimin e Gjykatës Kushtetuese për shkarkimin e tij.

“Kini durim deri më 24 korrik të vitit të ardhshëm do të jemi këtu në mënyrë të vazhdueshme. Këto kohë jo në mënyrë shumë intensive pasi do ti lëmë kohë të përfundoj procesi zgjedhor i ankimimeve dhe vëmendjen ta mari ky proces, pastaj me fillimin e sezonit të ri do të jemi në mënyrë shumë më aktive këtu dhe të jeni shumë më i qetë”, tha ai.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.