Turma pa kontroll drejt Policisë së Tiranës, shkulen tabela sinjalistike e semaforë

Po zhvillohet dita e tretë e protestës për vrasjen e Klodian Rashës. Pas përplasjeme me policinë te Kryeminsitria, turma po shkon tashmë tek Drejtoria e Policisë. Ata kanë thyer tabela e semaforë sërish, sikundër u veprua edhe dje.

Një grup u largua drejt Ministrisë së Brendshme dhe një drejt Bllokut, pasi u larguan nga gazi lotsjellës.

Grupet janë bashkuar e po shkojnë për tek Polcia e Tiranës. Ata thërrasin në kor “Drejtësi për Klodianin”.  Ndërsa, kanë hedhur edhe një biçikletë që kanë gjetur aty, në Lanë.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.