Tirana pa drita/ Zonat që do mbeten nesër pa energji elektrike

Ditën e nesërme në 1 shtator, në disa zonë të Tiranës do të ndërpritet energjia elektrike për shkak të punimeve për mirëmbjatjen e kabinave.

OSHEE ka njoftuar qytetarët se energjia do të stakohet në këto zona: pjesërisht godina ku ndodhet kabina Doni Konstruksion si dhe një pjesë e rrugës “Dajti”, pjesërisht në “Rruga e Elbasanit”,  prapa Fakultetit Ekonomik, pjesërisht rruga “Teodor Keko”.

Njoftim i plotë:

Stakim, 1 shtator

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 1 shtator do të stakohet energjia në këto zona:

09:00-15:00

Godina ku ndodhet kabina Doni Konstruksion si dhe një pjesë e rrugës “Dajti”

11:00-16:00

Pjesërisht: “Rruga e Elbasanit”,  prapa Fakultetit Ekonomik

13:00-17:00

Pjesërisht rruga “Teodor Keko”

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.