Kush janë punonjësit e OSHEE të arrestuar për shtëpinë e barit në Shkodër

Identitetet e 5 punonjësve të OSHEE-së të arrestuar në Shkodër janë zbuluar. Mësohet se gjithsej në Shkodër në shtëpinë e barit janë arrestuar 8 persona, ndërkohë që dy janë shpallur në kërkim.

Ndërkohë që emrat e punonjësve të OSHEE-së, si dhe detyrat e tyre përkatëse janë si më poshtë:

Bledar Ahmeti, punonjës i OSHEE, lexues i zonës

Indrit Taraboshi, shef ekipi i OSHEE

Paulin Carri, shef i teknikës, OSHEE

Agron Hoxha dhe Hektor Lami, elektricistë arkëtimesh

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.