SPAK përfundon hetimet, ish-kryebashkiakja e Gjirokastrës do të shkojë në gjyq

SPAK ka çuar për gjykim ish-kryebashkiaken e Gjirokastrës, Zamira Rami. Ajo akuzohet për shpërdorim detyre.

Sipas SPAK, “ka rezultuar se ish-kryetarja e Bashkisë gjatë ushtrimit të funksioneve të saj, në lidhje me procedurat e ndjekura për lejen e ndërtimit dhe vazhdimin i punimeve për realizimin e projektit “Rikonstruksion i rrugës Kryqëzim me rrugën nacionale (Postbllok) – Sheshi i Çerçizit”, si dhe lejen e ndërtimit dhe vazhdimin e punimeve për realizimin e projektit “Rikualifikimi i hapësirave publike dhe rrugës hyrëse pranë Memorialit të Rilindasve në Gjirokastër”, ka kryer veprime në kundërshtim me aktet ligjore në fuqi, duke prishur dy prona të ligjshme të shtetasve Dritan Sako dhe Teodorti Xhai dhe duke i shkaktuar atyre një dëm pasuror në vlerë 5 600 520 (pesëmilion e gjashtëqindmijë e pesëqind e njëzetë) lekë”.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.