Rrokadë në Policinë e Shtetit, kush ikën dhe kush vjen

Të tjera lëvizje raportohen nga Policia e Shtetit.

Mësohet se është larguar nga detyra drejtori i Policisë së Gjirokastrës, Perlat Vatoci.

Ndërkohë në vend të tij, është emëruar Fatmir Hoxha.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.