Prokuroria e Dibrës përfundon hetimet për dosjen “184”, merren të pandehur 4 persona

Prokuroria e Dibrës përfundon hetimet për dosjen e bujshme “184 ” dhe merr të pandehur 4 persona.

I pandehur është marrë;

– Robert Aga, ish shef-komisariati në Dibër, akuzuar për shpërdorim detyre.

– Drini Gjeci, ish-drejtor i arsimit, akuzuar për shpërdorim detyre dhe kanosje të zgjedhësve.

– Nuri Meda, zyrtar në njësinë administrative Tomin, akuzuar për shpërdorim detyre.

– Hasan Hoti, Njësia administrative Lure akuzuar për kanosje të zgjedhësve.

Për pjesën tjetër të personave nën hetim Dionis Imeraj, Imer Lala, Arben Keshi, Bekim Krashi, Afrim Mikli; është kërkuar pushimi i çështjes.

Prokuroria  ka konstatuar se ata kanë kryer veprën penale të shitblerjes së votës, por për shkak të tejkalimit të afatit 3 vjeçar vepra penale është parashkruar, ndaj s’mund të merrem në përgjegjësi penale.

Dosja “184” kaloi të paktën 5 herë nga Dibra në Tiranë Krime të rënda SPAK të paktën 5 herë.

Në fund SPAK e la në kompetencë të Prokurorisë Dibër.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.