Kamerat e pallatit kapin hajdutin e këpucëve në Elbasan (Video)

Kamerat e një pallati kanë kapur momentin kur një hajdut futet me qetësi dhe duke parë që vërdallë nuk kishte asnjë banor merr një palë këpucë dhe largohet.

Denoncimi me pamje vjen nga qyteti i Elbasanit, ndërsa nuk do të jetë e vështirë puna për organet kompetente për ta identifikuar dhe arrestuar makthin e qytetarëve.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.