I premtoi ndryshimin e fatit, fallxhorja i zhvat 35-vjeçares nga Tirana rreth 12 mijë euro

Rastet e mashtrimit nga ana e fallxhoreve, nuk janë të paktat në vendin tonë. Një 35 vjeçare në Tiranë është detyruar që të denoncojë në polici një fallxhore, e cila e kishte mashtruar.

Policia ka proceduar shtetasen me inicialet A.SH., e cila i ka marrë një 35-vjeçare rreth 12 mijë euro.

Fallxhorja i kishte premtuar ndryshimin e fatit me ‘fall’ një 35-vjeçareje. Dhe gjatë kësaj periudhe 2 mujore, ajo ka arritur që ti marrë shumën e majme 35-vjeçares, e cila ishte në kërkim të një fati të mirë.

Duke parë gjendjen emocionale të vajzës së zhgënjyer, fallxhorja e kishte edhe më të lehtë për ta manipuluar, se një ditë ajo do ti sillte veçse fat.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.