COVID-19 i merr jetën ish-rektorit të Universitetit të Elbasanit

Ndahet nga jeta ish-rektori i Universitetit të Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, Jani Dode.

Akademiku ishte në intubim në efektiv dhe humbi jetën si pasojë e COVID-19.

Dode ka qenë rektor në vitet 2000, për t’u zgjedhur në vitin 2008 Kryetar i Këshillit Administrativ të Universitetit “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.