12 milionë euro mashtrim me karta bankare, 105 të arrestuar në 4 shtete

Megaoperacion nga “Europol” në Spanjë, Greqi, Angli dhe Austri.

12 milionë euro llogaritet mashtrimi me karta bankare, dhe për këtë janë arrestuar 105 persona në 4 shtete, mes tyre edhe disa shqiptarë.

Gjatë operacionit u sekuestruan rreth 400 mijë euro cash, ndërsa 1.3 milionë euro janë bllokuar në disa banka.

Grupi kriminal, sipas informacioneve paraprake nga “Europol” pastronte paratë përmes llogarive bankare.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.