Zbulohet plantacioni më i madh me kanabis në Mal të Zi

Policia e Podgoricës zbuloi një plantacion me kanabis në Rvashi në Cetinje, teksa u gjetën rreth 3,700 bimë.

Sipas policisë, ky është edhe plantacioni më i madh që është zbuluar deri tani në Malin e Zi.

Sipas Administratës së Policisë, M.G. u arrestua për dyshimin se ka kryer veprën penale të prodhimit, mbajtjes dhe shpërndarjes së paautorizuar të narkotikëve dhe veprën penale të mbajtjes pa leje të armëve e të eksplozivëve.

Ata shtojnë se duke përpunuar dhe shitur këtë ilaç, i dyshuari do të fitonte një shumë multimilionëshe, e cila nuk lejonte që marihuana të kontrabandohej si në territorin e Malit të Zi, ashtu edhe në vendet e rajonit.

Një kontroll në shtëpinë e familjes gjeti një sasi më të madhe të së njëjtës drogë që ishte tashmë e gatshme për shitje.

Ndryshe, ky është sekuestrimi i tretë nga të ashtuquajturat plantacione në korrik, gjatë të cilit katër persona të dyshuar për rritjen e marihuanës në pasuritë e tyre familjare u proceduan penalisht.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.