Tërmet në Shkup

Një tërmet me intensitet 2.6 është regjistruar sot në orën 09:09 minuta, me epiqendër në rajonin e Shkupit, gjegjësisht afër fshatit Studeniçan, me një thellësi prej 10 km.

Sipas të dhënave me të cilat disponon Opservatori sizmologjik pranë Fakultetit të Shkencave Natyrore në Shkup, tërmeti është ndier nga banorët e Shkupit dhe në rrethinë./ex[ress/

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.