COVID-19 përkeqëson shifrat në Greqi, 101 vdekje dhe 904 infektime të reja në 24 orët e fundit

Organizata Kombëtare e Shëndetit EODY ka bërë sot publike 904 raste të reja të virusit të ri në Greqi, nga të cilat 5 u identifikuan pas kontrolleve në hyrjet e vendit.

Numri i përgjithshëm i rasteve tashmë është 11 5471.

Ndërkohë që 600 pacientë trajtohen të intubuar, 651 pacientë prej tyre janë liruar nga spitalet.

Gjithashtu, janë regjistruar 101 vdekje në 24 orët e fundit, duke shkuar në 3003 vdekje gjithsej në vend për shkak të virusit.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.