Albin Kurti shpalos me video programin qeverisës të VV

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti në një lidhje direkte në “Facebook”, shpalosi programin qeverisës, pak para zgjedhjeve të 14 shkurtit.

Ndër të tjera, në programin politik shëndetësor VV ka përfshirë vaksinimin e 60% të popullatës, si dhe përmirësim të cilësisë së infrastrukturës shëndetësore.

Vaksinimi i së paku 60% të popullatës, sigurimi i qëndrueshëm i materialeve mbrojtëse, testeve dhe barnave, kanë qenë elementet e programit politik shëndetësor të VV-së.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.