Alarm për bombë në një shkollë në Tetovë, nxirren nxënësit nga mësimi

Lirohen nga mësimi nxënësit e shkollës Liria në Tetovë për shkak se ka pasur alarm për bombë.

Më herët alarm për bombë ka pasur edhe në shkollat e mesme dhe fillore në Shkup, Gjevgjeli dhe Kavadar.

Nga MPB më herët kanë njoftuar se kërcënime për bomba janë duke u hetuar, por se nuk mund të gjenden autorët për shkak se kërcënimet vijnë nga jashtë vendit.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.