Takimi në Bruksel, Varhelyi: Ky të jetë viti i Ballkanit Perëndimor

Komisioneri për Fqinjësinë dhe Zgjerimin, Oliver Varhelyi, tregon se ka zhvilluar një takim me udhëheqësit e vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Në një postim që ka bërë në rrjetet sociale, Varhelyi, shprehet se ky është një hap përpara që ky të jetë viti i Ballkanit Perëndimor.

“Në darkë me udhëheqësit e Ballkanit Perëndimor: “Ky është një hap tjetër i rëndësishëm për ne që ta bëjmë këtë vit të jetë viti i Ballkanit Perëndimor.”- shkruan ai.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.