Këto janë dy shenjat e horoskopit që tradhtohen gjithmonë nga partneri

E keni humbur besimin në një marrëdhënie sepse keni qenë gjithmonë personi që jeni mashtruar? Shumë njerëz tradhtohen së paku një herë në jetën e tyre, por nëse kjo ju ndodh gjithmonë, shkaku lidhet me diçka më e thellë. Në fakt, mund të jetë shenja juaj.

Virgjëresha

Virgjëresha ka një pamje shumë metodike të të parit të jetës dhe shpesh do të kapet në detaje që e bëjnë të harrojë të jetë partner i vëmendshëm. Ajo gjithashtu vuan nga pasiguria ekstreme dhe kalon një kohë të vështirë duke pranuar se është e/i bukur apo i denjë për dashuri. Pasiguritë e tyre mund të shkëlqejnë, duke i bërë ata të duken të dobët për një partner që mund të kërkojë diku tjetër një partner më të vëmendshëm dhe të sigurt.

Ujori

Ujori njihet si një shenjë e ftohtë dhe e pandjeshme, shkruan living.al. Edhe pse janë njerëz të mirë në zemër, ata e përdorin këtë ftohtësi si një mekanizëm mbrojtës për të shmangur intimitetin e parakohshëm. Partneri i një Ujori mund ta ndjejë veten shumë larg tij dhe të mendojë se ai nuk do t’ia zgjidhë problemet që ka. Dhe meqenëse një Ujor shpesh është i zënë duke ndryshuar botën, partnerët e tyre mund të ndihen të lënë mënjanë. Këtu zakonisht ndodh që ata fillojnë të kërkojnë vëmendje dhe dashuri te dikush tjetër.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.