Vijon dhimbja e familjes shqiptare në Greqi, kush e organizoi “zhdukjen e përsosur” të Artemisës

Që prej 19 tetorit, familja e adoleshentes shqiptare Artemis Vassilis, vijon të presë në agoni për shenja jete nga vajza e tyre.
Ajo u largua nga shtëpi dy muaj më parë për të shkuar në një intervistë pune dhe, që prej atëherë nuk është parë më.

Ndërkohë, mediat greke raportojnë se zhd ukja e vajzës po kthehet në një ngjarje misterioze.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.