Vendi i origjinës së COVID-19 zhduk virusin, nisin festimet në orët e vona të natës

Wuhan-i e ka zhdukur virusin përfundimisht. Në qytet njerëzit kanë filluar me festimet dhe dhe daljet si të mos kishte ekzistuar fare virusi. Në fotot e publikuara nga mediat e huaja shihen të rinjtë që po festojnë në mënyrë të çmendur dhe të dalin pa frikë.

Frika e virusit nuk ndihet as te personat e moshuar të cilët janë edhe më të rrezikuar ndaj virusit. Ata shihen duke u ndenjur në shoqërinë e njëri-tjetrit pa frikë dhe pa masa mbrojtëse.

Wuhani është origjina e Covid-19. Në nëntor të vitit 2019 në Wuhan kanë dalë personat e parë me virus në botë.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.