Takimi i parë mes Joe Biden dhe Boris Johnson shoqërohet me batuta

Presidenti amerikan Joe Biden ka takuar sot për herë të parë kryeministrin britanik, Boris Johnson.

Për mediat e pranishme në momentet e para të takimit, Biden ka zgjedhur që të ”shkrijë akullin” duke bërë një shaka në lidhje me gratë e tyre.

“Unë i thashë kryeministrit se kemi diçka të përbashkët. Ne të dy u martuam me persona që janë shumë më lart se niveli ynë,“-tha ai.

Ndërsa Johnson u përgjigj: S’e kundërshtoj dot! 

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.