Protestë në Maltë/ Qytetarët kundërshtojnë vendimin e qeverisë për Green Pass

Qindra njerëz në Maltë kanë protestuar kundër vendimit të qeverisë për ta bërë të detyrueshëm Green Pass.

Sipas qeverisë malteze tashmë në bare, restorante, kinema, teatro, palestra apo aktivitete sportive do të lejohet vetëm me Green Pass, kjo ka shkaktuar edhe reagimin e qytetarëve të cilët janë bërë bashkë duke protestuar ndaj këtij vendimi.

Deri më tani 95% e popullsisë mbi 5 vjeç është plotësisht e vaksinuar kundër koronavirusit dhe 75 % e banorëve tashmë kanë marrë dozën e dytë.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.