Gafa e spikeres së lajmeve, njofton live “vdekjen e Papës”

Një gazetare e ITV News bëri një gafë gjatë mbulimit të drejtpërdrejtë të Ditës së Krishtlindjes, pasi njoftoi “vdekjen e Papës”.

Sipas medieve të huaja, lexuesja e lajmeve po raportonte për predikimin vjetor gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë, të shtunën pasdite kur ajo bëri gabimin.

Prezantuesja shpjegoi: “Fjalimi festiv i Papës u fokusua në lutjet e tij që pandemia të marrë fund. Ai tha se vaksinat duhet të vihen në dispozicion të atyre që kanë më shumë nevojë…. U njoftua për vdekjen e tij”.

Megjithatë, ajo e kuptoi menjëherë gabimin e saj dhe u korrigjua duke thënë: ‘Më falni”.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.