Ngjarjet kryesore/ Çfarë pritet të ndodhë sot në botë

PEKIN (Kinë) – Konferencë për shtyp e qeverisë për përhapjen e variantit Delta dhe vaksinimin.

FRANCË – Protesta kundër pasaportës shëndetësore.

MOSKË (Rusi) – 30-vjetori i nënshkrimit të traktatit START I, për zvogëlimin e arsenaleve bërthamore.

TUNIZI – Manifestime në mbështetje të presidentin Saied.

ETIOPI – Vizita e kreut të Agjensisë Amerikane të Ndihmës Ndërkombëtare (USAID), Samantha Power.

TOKIO (Japoni) – Lojërat Olimpike.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.