Nga e hëna Gjermania nis shpërndarjen e certifikatave COVID-19

Lajmi u bë i ditur nga gjerman i Shëndetësisë, Jens Spahn gjatë prezantimit të certifikatës dixhitale Covid-19.

Ministri pohoi se qendrat e vaksinimit, farmacistët dhe mjekët do të vërtetojnë në mënyrë dixhitale informacionin për ata që kanë marrë dy doza të vaksinës. Kujtojmë se vetëm vaksinat e aprovuara nga Agjencia Evropiane e Barnave mund të regjistrohen në certifikatën dixhitale COVID-19.

Bashkimi Evropian deri më tani ka miratuat vaksinat e prodhuara nga BioNTech-Pfizer, Moderna, AstraZeneca dhe Johnson&Johnson.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.