Nënpresidenti i SHBA-së bën vaksinën LIVE në televizor, para syve të të gjithë amerikanëve

Nënpresidenti i SHBA-së Mike Pence u bëri këtë të premte vaksinën kundër COVID-19. I gjithë proçesi u transmetua live në gjithë televizionet e SHBA-së. Pence së bashku me gruan e tij, Karen dhe gjeneralin amerikan, Jerome Adams, bënë vaksinën e Pfizer/BioNTech në Zyrën Ekzekutive të Eisenhower, në kompleksin e Shtëpisë së Bardhë.

Nënkryetari e quan vaksinën një mrekulli mjekësore ’dhe pranon që SHBA ka‘ një mënyrë për të vepruar ’me rastet e koronavirusit dhe vdekjet në rritje.

Të tre kishin vënë maska, bashkë me punëtorët e kujdesit shëndetësor që administruan injeksionet.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.