Në këtë qytet është e ndaluar të infektohesh me COVID-19, ja pse

Në një qytet në rajonin e Sardenjës në Itali, është i ndaluar infektimi me koronavirus në bazë të urdhrit të kryetares së bashkisë.

Arsyeja e vendimit ka befasuar të gjithë ata që dëgjuan lajmin. Stefania Piras, kryebashkiakja e qytetit Oniferi në rajonin e Sardenjës, ndaloi qytetarët në rajon të sëmurën, të shtroheshin në spital apo të infektoheshin me koronavirus.

Duke shpjeguar arsyen se pse ishte i ndaluar infektimi me Covid, ajo tha: Nuk ka asnjë punonjës shëndetësor në Oniferi. Sot, edhe një mjek tjetër braktisi punën. Nuk ka asnjë punonjës shëndetësor që të zëvendësojë mjekun që u largua dhe të jetë në shërbimin tuaj. Kështu që duhet të jemi të gjithë vigjilentë dhe të kujdesemi për veten, asnjë nuk duhet të infektohet me virus.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.