Itali/ Me urdhër dëbimi, 22-vjeçari arrestohet duke bërë xhiro me miqtë

Policia e Shtetit e Genovas arrestoi një 22-vjeçar shqiptar për mosrespektim të dekretit të dëbimit.

Sipas mediave italiane, natën e kaluar një patrullë policie ndaloi një makinë me 5 burra të huaj brenda.

Një kontroll në bazën e të dhënave zbuloi se 22-vjeçari, nën një pseudonim, dukej se ishte marrësi i një dekreti dëbimi dhe një Urdhri nga Kuaestori i Genova i lëshuar në 2017.

Meqenëse djali u largua nga Territori Kombëtar në 2019 nga duke nisur për në Vlorë, ​​nuk mund të kthehej në Itali deri në Gusht 2022.

Për këtë arsye ai u shoqërua me kamerat e sigurisë që prisnin rrugën e drejtpërdrejtë.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.