Iran/ 358 jetë të humbura nga COVID-19 vetëm në 24 orët e fundit

Numri i përgjithshëm i rasteve të koronavirusit në Iran preku 1 milion të enjten dhe deri në 13,922 infeksione të reja u regjistruan në 24 orët e fundit, sipas Ministrisë së Shëndetësisë. Numri i vdekjeve në vendin e Lindjes së Mesme më të prekur është rritur në 49,348.

Sima Sadat Lari, Zëdhënës i Ministrisë së Shëndetësisë, tha se 358 njerëz kishin vdekur nga pandemia që nga e mërkura dhe numri i rasteve kishte arritur në 1,003,494.

Qeveria ka futur bordura të vështira për të ndaluar përhapjen e virusit duke mbyllur të gjitha bizneset jo-thelbësore dhe duke parandaluar udhëtimet.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.