Influencerja rebele tregon udhëtimin pa certifikatë vaksinimi në tre shtete

Anna-Rose Richards, një vajzë e re, e cila është kundër vaksinimit ka treguar në rrjetet sociale se ka udhëtuar në disa shtete, pa maskë dhe pa një certifikatë vaksinimi.

Llogaria e saj në Instagram u mbyll vitin e kaluar për përhapjen e dezinformatave në lidhje me Covid-19, por kjo nuk e ka penguar aspak atë që të postojë së fundmi një seri historish për të dokumentuar udhëtimin e saj nga Perth në Bregun e Artë , me një devijim përmes Hobart.

Kufijtë e Australisë Perëndimore janë të mbyllura për të gjitha shtetet deri më 5 shkurt, por Anna ka rrezikuar shumë. Richards pretendoi se ajo lexoi çdo faqe interneti dhe rregull qeveritar për t’u siguruar që ajo të kalonte nëpër çdo shtet që nuk respektoheshin rregullat, por në të vërtetë nuk shkelte asnjë ligj.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.