Greqi, shpallet gjendja e jashtëzakonshme në ishullin Patmos

Një gjendje e jashtëzakonshme u shpall në ishullin Patmos të enjten pas një stuhie të dhunshme shiu që solli përmbytje dhe rrëshqitje toke në ishullin juglindor të Egjeut të hënën.

Sekretari i Përgjithshëm i Mbrojtjes Civile Vassilis Papageorgiou e mori vendimin në përgjigje të një kërkese nga komuna e Patmos.

Prandaj, ishulli do të qëndrojë në një gjendje të jashtëzakonshme për gjashtë muaj.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.