Greqi/ Ministri i Shëndetësisë: Athina të futet në ”Lock-Down” universal

Greqia po përjeton kohë jo të mira me COVID-19. Shifrat janë në rritje teksa problemi më kryesor mbetet gjendja në spitale.

Ministri i Shëndetësisë, Kikilias ka propozuar që në mars të shtrëngohen masat kufizuese, ndërsa veçanërisht rajoni i Attikës me kryeqytetin e Athinës të futen në një ”Lock-Down” të plotë universal.

Edhe ky plan si shumë të parashikuar në Greqi do të varet nga shifrat, por tashmë autoritetet e vendit fqinj kanë zyrtarizuar se variantet e reja kanë arritur tashmë dhe po përhapen në popullatë.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.