Anglia redukton kohëzgjatjen e karantinës në 5 ditë

Anglia do të reduktojë kohëzgjatjen e karantinës në 5 ditë duke filluar nga e hëna, sipas një njoftimi të sekretarit të shëndetësisë Sajid Javid.

Javid tha se masa synon të “maksimizojë aktivitetin ekonomik dhe arsimor”, duke minimizuar gjithashtu rrezikun e infektimit. Sekretari i shëndetësisë tha se reduktimi i kohëzgjatjes së karantinës do të ndihmojë vendet e punës të përballen me mungesat e personelit, përfshirë NHS.

Periudha e izolimit në Angli është e njëjtë me atë në SHBA, me përjashtim të testit negativ.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.