Afrika përfshihet nga vala e tretë e Covid-19

Afrika e Jugut është përfshirë nga vala e tretë e Covid-19. Vendi regjistroi 9,149 raste në 24 orë duke çuar numrin e përgjithshëm në 1.7 milionë që nga fillimi i pandemisë.

Vendi ka regjistruar  57,410. Afrika e Jugut është rajoni më i prekur , me rreth 34% të rasteve totale dhe rreth 43% të viktimave ndërsa vendi po lufton për të rritur fushatën e vaksinimit.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.