Zërat e merkatos, Haris Fakic arkitekti i Partizanit të ri?

Partizani mund të marrë nga Skënderbeu Haris Fakic, i cili ka bashkëpunuar prej vitesh me korçarët dhe përfaqëson një pjesë të lojtarëve të tyre.

Një ditë më parë qarkulluan disa emra që mund t’u bashkohen “Demave”, si Bekim Rexhepi, Leard Sadriu dhe Leonat Vitija.

Të tre janë pjesë e kompanisë së Fakic dhe me lajmin e sotëm në “Panorama Sport” për Fakic drejtor sportiv të Partizanit kuptohet çfarë po lëviz në kampin e kuq.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.