Virozat stinore dominuese ndaj koronavirusit, Brati: Problem të fëmijët

Fluksi i vizitave në qendrat shëndetësore sa i përket moshave të vogla mbetet i konsiderueshëm javët e fundit.

Sipas mjekes pediatre, Sonila Brati simptomat dominuese tek fëmijët janë infeksionet te rrugët respiratore dhe temperatura e lartë.

Por si veprojnë specialistët për të bërë ndarjen mes virozave stinore dhe varianteve te Covid-19?

Mjekët apelojnë se prindërit duhet të tregohen të kujdesshëm për çdo problem shëndetësor të fëmijëve dhe t’i referojnë te specialisti.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.